Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

συνταγμα Συγκέντρωση στήριξης στην κυβέρνηση 11 / 2 / 2015


Πολίτες της Αθήνας, αλλά και όλων των ελληνικών πόλεων διαδήλωσαν υπέρ της κυβέρνησης, την ώρα του eurogroup. Συγκεντρώσεις οργανώνονται και στην Κύπρο



Περισσότεροι από 10.000 είναι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι διαδηλωτές αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα, όπου είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση με σύνθημα "Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα". Οι συγκεντρωμένοι αναρτούν πανό με τα οποία εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας.
Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς την Ελλάδα αλλά και κατά των πολιτικών λιτότητας διοργανώνονται, γίνονται εκτός από την Ελλάδα και σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε χώρες της Αμερικής



Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, καθώς χιλιάδες πολίτες προσήλθαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που έγινε μέσω Facebook, για συλλαλητήρια υπέρ της κυβέρνησης, την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε στο Eurogroup για να διαπραγματευθεί το ελληνικό πρόγραμμα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος από την περασμένη Πέμπτη, όταν είχε γίνει ανάλογο κάλεσμα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 10.000 άτομα. "Μέρκελ φύγε από την Ε.Ε.", ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους, που σχεδίασαν πορεία προς το γερμανικό προξενείο.















Χιλιάδες πολίτες «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου